Formularz usunięcia konta
Usunięcie konta następuje natychmiast i jest nieodwracalne. Wszystkie Twoje dane zostaną trwale usunięte. Ze względów bezpieczeństwa musisz podać swój adres e-mail i hasło, aby potwierdzić, że konto należy do Ciebie.